Nohrbyg - vi bygger for dig!

Vinduer og døre

Montering af døre og vinduer

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vinduer og døre er vigtige elementer i dit hus. Vi kan tilbyde dig totalløsninger på dine projekter med døre og vinduer. Med et øje for lysindfald samt andre hensyntag, kan vi hjælpe dig med et helhedsorienteret resultat.

Vi monterer, koordinere og sørger for at udføre opgaven til punkt og prikke. Mangler du inspiration eller blot er nysgerrig på vores foretagende, kan du hente ideer fra vores galleri på siden. 

 

Professionel rådgivning til valg af mærke og type

Er du i tvivl om materiale og kvalitet?

Huset er vores base i hverdagens rutiner. Derfor er det vigtigt, at du er tilfreds med det visuelle udtryk og kvaliteten. Vi møder vores kunder i øjenhøjde med ønsker og behov. I fællesskab kan vi finde frem til den rette løsning for dig og din bolig.

Vi kan tilbyde at imødekomme dine ønsker, samt vi kan tilbyde at rådgive dig ud fra vores erfaring inden for feltet. Vi sikrer, at materialevalg af mærke og type stemmer overens med dine behov. Vi handler b.la. i XL byg, hvor vi får god kvalitet, suveræne rabatter og skarpe priser.

God service & høj kvalitet

Ví står klar til at bygge for dig! Vi holder til i Næstved, men kører på hele Sjælland. Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om vores tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os.