Nohrbyg - vi bygger for dig!

Trappe og gelænder

Opsætning og montering af trappe og gelænder

Skal du have en ny trappe i din bolig?

Nohrbyg kan hjælpe dig, der ønsker en ny trappe i Næstved eller omegn. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at udarbejde en løsning med et helt nyt gelænder til din trappe. Dagligdagens skridt er mange, og du skal nyde dine skridt på en ny trappe! Vi finder en løsning til netop dit hjem, der passer ind i stilen.

En trappe er ofte en nødvendighed og et gelænder har mange funktioner. Tilsammen skal en trappe og et gelænder være praktisk, sikkert og et element i din bolig, der er flot at kigge på. Vi ønsker at hjælpe dig med at få opsat en trappe i din bolig, som stemmer overens med dine behov og ønsker. 

Reparation af trapper

Er mange års slid begyndt at vise tegn på din trappe?

Nohrbyg kan hjælpe dig med at gøre din trappe fin igen. Vi tilbyder at renovere alle typer af trapper og alle typer gelændere. Hvilken problematik oplever du med din trappe?

Hvad end du står tilbage med en opslidt trappe, en betontræppe som trænger til ny overfalde eller noget helt tredje? Nohrbyg står altid klar til at reparere din trappe. Kontakt os til enhver tid og lad os høre, hvad vi kan gøre for netop din trappe eller dit gelænder. Vi står klar til at hjælpe dig i mål med din opgave. 

God service & høj kvalitet

Ví står klar til at bygge for dig! Vi holder til i Næstved, men kører på hele Sjælland. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os.