Nohrbyg - vi bygger for dig!

Tømrer- og snedker

Professionelt tømrerarbejde

Vi hjælper dig, der har brug for hjælp til dit projekt

Nohrbyg er dit tømrerfirma i Næstved. Vi har øje for detaljen, selv når det kommer til de grove og større opgaver. Vi har bred erfaring inden for alt tømrerarbejde i praksis. Vi løser de helt store og private projekter, samt vi sætter ind i erhverv.

Mangler du et erfarent tømrerfirma til dit projekt med tag, total renovering eller andre større opgaver, så kan du med bedste grund kontakte os i dag. Vi ser frem til at høre om dit projekt!

Vi mestrer snedkeropgaver

Med flair for detaljen, sikrer vi dig et flot resultat

Er det tid til at give en kærlig hånd til panelerne, de indvendige døre eller noget tredje? Det handler om tillid, når andre skal være med til at forme husets visuelle udtryk. Nohrbyg står klar til at udføre et flot resultat. 

Du kan med god grund kontakte os, hvis du vil sikres et stilfuldt resultat. Vi imødekommer dine behov og ønsker, og værdsatter af den grund en alsidig snak med henblik på materiale og resultat. Vi vil sikre os, at vores kunder føler sig set og hørt i deres ønsker.

 

God service & høj kvalitet

Ví står klar til at bygge for dig! Vi holder til i Næstved, men kører på hele Sjælland. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os.