Nohrbyg - vi bygger for dig!

Tilbygning og nybyg

Skal boligen udvides? Nohrbyg bygger for dig!

Vi hjælper dig med at udvide din bolig

Nohrbyg står klar til at hjælpe dig, som har et byggeprojekt i tankerne. Der kan være mange gode grunde til at udvide sin bolig i form af nybyg eller tilbyg. Hvad end du står og har brug for endnu et børneværelse, et nyt kontor eller blot har brug for mere plads i dagligdagen – så står vi klar til at bygge for dig.

Vi har stor erfaring med nybygning og tilbygningsprojekter. Uanset hvad du har i tankerne, vil vi med glæde indvies i dine tanker omkring valget om udvidelse af dit boligareal. 

Rådgivning og planlægning

Er du i tvivl om, hvad der er det rette at gøre ved din bolig?

Hos Nohrbyg er vi altid klar til at høre om dine ønsker. Vi vil hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Tag kontakt i dag og indvig os i din ønsketænkning.

Det kan være svært at overskue, når man skal starte et nyt byggeprojekt med sit hus. Fortvivl ej – vi stiller os til rådighed. Vi vejleder og kommer med ideer til din bolig, hvis du selv er i tvivl. I fællesskab kan vi definere dine behov og tilbyde at bygge, så dit hus bliver i overensstemmelse med dine ønsker. 

God service & høj kvalitet

Ví står klar til at bygge for dig! Vi holder til i Næstved, men kører på hele Sjælland. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os.