Nohrbyg - tømrer i næstved!

Om Nohrbyg

Professionel tømrer i Næstved

Din lokale snedker og tømrer i Næstved

Nohrbyg er et tømrerfirma, der blomstrede op i december 2016. Siden da er det gået stærkt. Efterspørgslen er høj, og Nohrbyg er i sit bedste velgående. Nohrbyg er din lokale tømrer i Næstved, der kører på det meste af Sjælland.

Høje erfaringer og helt store byggeprojekter, definerer Nohrbyg’s arbejde. Et højt potentiale, kvalitetsmaterialer og et øje for det visuelle, står til grunde for Nohrbygs mange kunder. Se eventuelt vores galleri for inspiration og for indsigt i vores foretagende. Hvad kan vi gøre for din bolig?

Tømrerarbejde udført af dygtige & erfarne tømrere

Vi rådgiver gerne på dit næste byggeprojekt

Har du i sinde at påbegynde et projekt?

Nohrbyg mestrer enhver tømrer- og snedkeropgave. Der findes ikke for store opgaver, da vi har en erfaring, som klæder os på til selv de mest avancerede projekter. Hvad kan vi gøre for din bolig?

Professionelle maskiner og værktøjer

De rette redskaber, baner vejen for succes

Nohrbyg er indehaver af professionelle maskiner og værktøjer. Kombineret med vores erfaring, går det hele op i en højere enhed.

Med det rette udstyr kan meget lade sig gøre. Vi har alt slags udstyr til henholdsvis små og store opgaver. Når man kombinerer vores udstyr med vores erfaring og passion for tømrer- og snedkerarbejdet, vil du opleve at se et resultat, som er lavet af kvalitet. Vi kan gøre drøm til virkelighed.  

God service & høj kvalitet

Ví står klar til at bygge for dig! Vi holder til i Næstved, men kører på hele Sjælland. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os.