Nohrbyg - vi bygger for dig!

Forsikringsskader

Akut opståede skader?

Nohrbyg står klar, når uheldet er ude

I samarbejde med en lang række forsikringsselskaber, har vi hos Nohrbyg erfaring i at udbedre, når uheldet er ude. Derfor står vi også klar til at løse opgaven for dig. 

Uanset omfang på din skade, kan du med sikkerhed kontakte os uforpligtet til en snak om den opståede situation. Vi lægger vægt på en god dialog, så vi kan håndtere din skade på bedst mulig vis. Vores ekspertise gør, at vi har mulighed for at rådgive om løsninger, der forhindrer samme skade at opstå igen. 

Vi afgrænser skadens omfang

I tvivl om skadens omfang?

Nohrbyg kan hjælpe dig, der har fået en skade i huset. Står du i en situation, hvor du ikke ved, hvilken hjælp der er brug for, er vi også klar til at vejlede dig til den mest optimale løsning. 

Når vi har afgrænset skadens omfang, står vi klar til at rette op på problematikken hurtigst muligt. Henvend dig hvis uheldet er ude, så vi kan få løst dit problem. Tag kontakt for eventuelle spørgsmål.

God service & høj kvalitet

Ví står klar til at bygge for dig! Vi holder til i Næstved, men kører på hele Sjælland. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os.